نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پنیر طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • آب پنیر بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
  • آبزیان غیر منصوص فقهی حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
  • آداب تغذیه آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
  • آرسنیک پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • آفلاتوکسین پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • آگاهی بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • آموزه های دینی آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
  • آنالیز چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]

ا

  • اتانول تأثیر نوشیدنی‌های الکلی بر وضعیت تغذیه‌ای و بیماری‌های ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
  • اتانول کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • اجزای غذای«حلال» رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
  • اختلال جذب تأثیر نوشیدنی‌های الکلی بر وضعیت تغذیه‌ای و بیماری‌های ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
  • استاندارد بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • استرول بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • اسلام بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • اسلامی گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • اسیدیته بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • اصلاح آنزیمی و شیمیایی رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
  • اکراتوکسین پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • الگوی ارزیابی طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • انسان کامل آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
  • اینولین طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • اینولین بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]

ب

  • بازیافت پسماندها تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده‌های حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
  • برنج پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • بسته بندی خرما طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]

پ

  • پراکسید بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • پرتقال بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
  • پروتئین مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • پروتئین ها مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • پروتئین‌های گیاهی رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
  • پسماندهای غذایی تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده‌های حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
  • پوست بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • پوشش خوراکی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • پوشش گیاهی بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]

ت

  • تحقیق و توسعه حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • تحلیل عوامل راهبردی تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • تریکوتسن‌ها پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • تزکیه نفس نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
  • تشخیص تقلب بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]

ج

  • جان رالز مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • جهاد بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • جهانی سازی جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]

چ

  • چالش‌ها جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]

ح

  • حرمت حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
  • حشرات گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • حقوق حلال مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • حلال بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • حلال گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • حلال تأثیر نوشیدنی‌های الکلی بر وضعیت تغذیه‌ای و بیماری‌های ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
  • حلال جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
  • حلال کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • حلال چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
  • حلال تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • حلیت حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

خ

  • خرچنگ حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
  • خرما طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • خواص ضدمیکروبی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • خودشناسی نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]

د

  • دئوکسی‌ ریبونوکلئیک اسید مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • دارو حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • دریاچه‌ی نمک مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • دوغ اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]

ر

  • رتبه بندی طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • رقابت‌پذیری مقصد گردشگری تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
  • روایات بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • روحیه جهادی بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • روزی حلال نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
  • روزی حلال بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • روغن زیتون بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
  • روغن و چربی چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
  • روی اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • ریزپوشینه ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]

ژ

  • ژلاتین مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • ژلاتین بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
  • ژنریک حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]

س

  • سرب پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
  • سردخانه طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
  • سلامت روان نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
  • سوسیس‌ها مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]

ش

  • شاخص‌های رقابت‌پذیری سفر و گردشگری تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
  • شخصیت آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
  • شناسایی گونه بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]

ض

  • ضریب خاموشی بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]

ط

  • طراحی و تجاری سازی تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • طیب طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه‌ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]

ع

  • عدالت مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • عدالت توزیعی مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
  • عصاره آبی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • عصاره‌های گیاهی بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]

غ

  • غذا گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
  • غذای حلال بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • غذای حلال تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده‌های حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
  • غذای حلال مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • غذای حلال آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]

ف

  • فرآورده ژله‌ای بررسی تنوع روش‌های موجود برای تشخیص حلیت در فرآور‌ده‌های ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
  • فرآورده‌های گوشتی بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • فرصت ها جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
  • فلزات سنگین اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • فلس بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]

ق

  • قرآن بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
  • قرآن آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]

ک

  • کامبوچا کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • کیتوزان بررسی اثر برخی پوشش‌های با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]

گ

  • گردشگری تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
  • گردشگری تندرستی مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • گوشت قرمز جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]

ل

  • لابستر حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]

م

  • ماست اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • مالکیت فکری حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
  • ماهی بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • مس اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
  • معرفت شهودی آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
  • مغز گردو طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • مغز گردو بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
  • مقصد گردشگری ایران تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
  • مکان‌یابی مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
  • مواد مغذی تأثیر نوشیدنی‌های الکلی بر وضعیت تغذیه‌ای و بیماری‌های ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
  • موفقیت آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
  • میگو حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
  • میگو ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگی‌های کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]

ن

  • نشاسته ها مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • نشان طیب تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
  • نقاط ضعف و قوت جهانی‌سازی گوشت قرمز حلال، فرصت‌ها، چالش‌ها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
  • نگرش و عملکرد بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه‏‌های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
  • نمک‌ها مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • نوشیدنی ‌تخمیری کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
  • نوشیدنی فراسودمند طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
  • نوشیدنی فراسودمند بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]

و

  • واکنش زنجیره‌ای پلیمراز مروری بر رویکرد‌های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
  • ولتامتری اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]

ه

  • هویت آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
  • هیدروکلوئیدها مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]