آب پنیرطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
آب پنیربهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
آبزیان غیر منصوص فقهیحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
آداب تغذیهآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
آرسنیکپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
آفلاتوکسینپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
آگاهیبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
آموزه های دینیآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
آنالیزچربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
ا
اتانولتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
اتانولکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
اجزای غذای«حلال»رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
اختلال جذبتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
استانداردبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
استرولبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
اسلامبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
اسیدیتهبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
اصلاح آنزیمی و شیمیاییرویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
اکراتوکسینپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
الگوی ارزیابیطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
انسان کاملآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
اینولینطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
اینولینبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
ب
بازیافت پسماندهاتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
برنجپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
بسته بندی خرماطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
پ
پراکسیدبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
پرتقالبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
پروتئینمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
پروتئین هامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
پروتئینهای گیاهیرویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
پسماندهای غذاییتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
پوستبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
پوشش خوراکیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
پوشش گیاهیبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
ت
تحقیق و توسعهحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
تحلیل عوامل راهبردیتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
تریکوتسنهاپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
تزکیه نفسنقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
تشخیص تقلببررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
ج
جان رالزمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
جهادبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
حلالکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
حلالچربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
حلالتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
حلیتحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
خ
خرچنگحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
خرماطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
خواص ضدمیکروبیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
خودشناسینقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
د
دئوکسی ریبونوکلئیک اسیدمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
داروحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
دریاچهی نمکمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
دوغاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
ر
رتبه بندیطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
روایاتبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
روحیه جهادیبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
روزی حلالنقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
روزی حلالبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
روغن زیتونبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
روغن و چربیچربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
رویاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
ریزپوشینهارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
ژ
ژلاتینمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
ژلاتینبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
ژنریکحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
س
سربپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
سردخانهطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
سلامت رواننقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
سوسیسهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ش
شاخصهای رقابتپذیری سفر و گردشگریتحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
شخصیتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
شناسایی گونهبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
ض
ضریب خاموشیبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
ط
طراحی و تجاری سازیتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
طیبطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
ع
عدالتمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
عدالت توزیعیمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
عصاره آبیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
عصارههای گیاهیبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
غذای حلالبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
غذای حلالتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
غذای حلالمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
غذای حلالآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
ف
فرآورده ژلهایبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
فرآوردههای گوشتیبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
فعالیت آنتی اکسیدانیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
فلزات سنگیناندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
فلسبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ق
قرآنبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
قرآنآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
ک
کامبوچاکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
کیتوزانبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
گ
گردشگریتحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
گردشگری تندرستیمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
لابسترحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
م
ماستاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
مالکیت فکریحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
ماهیبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
مساندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
معرفت شهودیآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
مغز گردوطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
مغز گردوبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
مکانیابیمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
مواد مغذیتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
موفقیتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
میگوحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
میگوارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
ن
نشاسته هامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
نشان طیبتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
نقاط ضعف و قوتجهانیسازی گوشت قرمز حلال، فرصتها، چالشها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
نگرش و عملکردبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
نمکهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
نوشیدنی تخمیریکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
نوشیدنی فراسودمندطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
نوشیدنی فراسودمندبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
و
واکنش زنجیرهای پلیمرازمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
ولتامتریاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
ه
هویتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
هیدروکلوئیدهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد